Despre mine

Din moment ce ați intrat pe această pagină, înseamnă că vă întrebați cine se ascunde în spatele acestui blog.

Sunt mamă a doi copii minunati, si mă străduiesc sa fiu şi să devin o mamă cât mai bună. Spun mă străduiesc, pentru că nimeni nu s-a născut învăţat, iar meseria de mamă e una dintre cele mai complicate. Dar a fi mamă nu se rezumă doar la schimbat scutece, gătit și făcut curățenie.

Așa că articolele pe care le găsiţi pe acest blog nu sunt numai despre copii și părinţi, ci despre tot ceea ce se întâmplă în jurul meu, dorința mea fiind de a încerca să fac o lume mai bună, prin gândurile pe care le aştern aici, prin experiențele pe care vi le împărtășesc și prin criticile pe care le aduc uneori chestiilor negative. Nu în ultimul rând, mai vreau și să vă descrețesc frunțile, aducându-vă, dacă se poate, un zâmbet în colțul gurii. 🙂

Contact: mamebune@yahoo.com

 

14 Replies to “Despre mine”

  1. Uite acum am prins si eu cateva zile mai calme şi un wi-fi decent, aşa că mă delectez cu blogurile altora, inclusiv al vostru 🙂 Îmi place cum scrieţi şi am lecturat cu plăcere articolele voastre (recunosc, nu am reuşit să citesc încă tot). Multă baftă şi spor la scris. Cu drag, Laura

  2. Buna dimineata! Unde pot gasi o adresa de mail pentru a va contacta? 🙂 Imi puteti da dumneavoastra un reply pe adresa din comentariu?

  3. Fetele cochetele, acum imi dadui si eu seama ca sunteti de ale mele….si eu sunt baimareanca…de 2 ani m am mutat in Arad, dar sufletul mi a ramas la minunatul coltisor de rai-Maramures!!! Va imbratisez cu mult drag..si sper sa nu va supere postarile mele de aici!O zi faina de primavara!!!!

    • Ioana, eu sunt din Arad, dar m-am mutat în Baia Mare. :)) Îţi mulţumim pentru postări. Sunt minunate, iar tu chiar ai talent la scris. Şi noi sperăm să nu te superi că ţi-am transformat comentariile în articole. 🙂 Poate ne vedem la cafea într-o zi, când vii tu prin Baia Mare sau când merg eu în vizită în Arad.

    • Ioana, că-s de bine, că-s de rău, orice păreri sunt binevenite! Și așa cum a spus și Iasmina, chiar ne-ar plăcea să ne cunoaștem într-o zi :).

  4. Mai fetelor, eu cam cu greu o sa ajung in Baia Mare, dar voi cu siguranta mai repede in Arad….acum stiu eu de ce am ajuns aici…in locul tau Iasmina….la recensamant era cu unul mai putin si am aparut eu pt completare!:)) Nu ma supar si nu m au suparat niciodata adevarurile..lucrurile frumoase si oamenii intelepti! Va tzuc cu mult drag!!!! Voi veniti cu cestile , cafeaua o dau eu!!!!:))

Leave a Reply Cancel reply