September 28, 2020

Crispy din piept de pui cu fulgi de porumb

Daca ați rămas în pană de idei și nu știți ce să mai gătiți să fie simplu, ușor și rapid de făcut, dar și gustos, vă spun eu: crispy din piept de pui cu fulgi de porumb. Merge foarte bine cu un sos de usturoi și cartofi prăjiți.

Ingrediente:

  • un piept de pui intreg mai mare (eu am avut pui de casa de la maica-mea, și a avut un piept uriaș)
  • aproximativ 300 g fulgi de porumb
  • 3 ouă întregi
  •  sare
  • piper
  • alte condimente care vă plac (eu am pus și boia)

Pieptul de pui se taie fâșii și se condimentează.

Fulgii de porumb se mărunțesc, apoi trecem bucățile din piept de pui prin ou apoi prin fulgi și le așezăm într-o tavă în care am pus hârtie de copt. Se pot prăji și în ulei, dar am ales să fac la cuptor, ajunge că am prăjit în ulei cartofii. 🙂

Se lasă la cuptor 15 minute la 200 de grade, apoi se întorc și se mai lasă 10 minute.

Poftă bună!

Comments

  1. Arata apetisant. Am sa incerc si eu aceasta reteta.

Leave a Reply