Despre cartea Tata bogat, tata sarac, de Robert T. Kiyosaki

Robert Kiyosaki a fost un norocos. A avut parte de 2 modele de tată. Eu am avut parte doar de al doilea, cel sărac….

Prin urmare, educația mea financiară este la pământ. Abia acum, la peste 30 de ani învăț și eu să am o ”relație” cu banii. Și asta pentru că am început să citesc, să studiez… Până nu demult aveam foarte bine implementate ideile de genul: ”banii sunt murdari”, ”bogații sunt oameni răi”, ”banul e ochiul dracului” și multe altele asemănătoare.

Am început cu aceasta carte: ”Tată bogat, tată sărac”, în care autorul ne povestește din copilăria lui, despre două tipuri de oameni. Noi cel mai adesea avem parte să vedem doar al doilea tip, iar la școală nu ne învață mai nimic despre cea mai importantă parte din viață, în jurul căreia se învârt toate: BANII.

Ne învață de mici copii că banii nu sunt importanți, și trăim mereu cu impresia că dacă ne plac banii sau dacă spunem asta, suntem răi…

Consider că această carte este una cu care poți să începi educația financiară, în care ți se explică precum unui copil, noțiunile de bază.

O recomand cu drag și să auzim de bine. 😉

O puteți cumpăra de AICI, la reducere. Garantat, e o carte care merita să fie în biblioteca noastra, nu doar pentru noi, ci și pentru copiii noștri.

Leave a Reply Cancel reply