August 14, 2020

Brioșe pizza cu foietaj

Dacă vreți să gătiți ceva foarte rapid, dar și foarte gustos, vă recomand aceste brioșe pizza cu foietaj.

Ingrediente:

  • o foaie de foietaj
  •  200 g cascaval 
  • 4 oua
  • 6 felii sunca sau salam (eu am pus de ambele)
  • 1 ardei kapia sau un arderi gras
  •  50 g masline (daca aveti)
  • oregano
  • piper

Se taie foietajul in 12 parti egale care se intind cu sucitorul, după care se așează în tava pentru brioșe, după ce fiecare loc de brioșă a fost uns cu unt sau cu ulei. Se bat bine ouăle, apoi se adaugă cașcavalul dat pe răzătoare, șunca/salamul, ardeiul tăiat cubulețe mici, măslinele tăiate la fel, piperul și oregano.

Se pune cu lingura compozitia in formele de briose tapetate apoi se pun briosele pizza la cuptor pentru 30 de minute, sau pana cand se rumenesc.

ATENTIE!!! sa nu le umpleți prea tare, deoarece în timpul coacerii pot da pe dinafară.

Leave a Reply