Și tu poți face MINUNI

De multe ori suntem atât de axați pe ”problemele” noastre de zi cu zi, încât uităm cu desăvârșire două lucruri extrem de importante:
1. Să fim recunoscători și să ne bucurăm de darurile pe care le primim în fiecare zi: ca putem deschide ochii, că putem să vedem răsăritul (deși în graba în care ne aflăm uităm cât e de frumos), că putem să mergem pe picioarele noastre, că putem munci, că putem auzi… și lista poate continua. Eu acum, spre exemplu sunt în concediu. Și parcă nu mă bucur de el în adevăratul sens al cuvântului. Văd o mulțime de aspecte care nu-mi plac și mereu compar cu alte concedii mai reușite. Asta, în loc să prețuiesc fiecare moment și fiecare dar primit de la viață.
2. Să acordăm minimul de atenție celor care nu se bucură de aceste daruri, să îndreptăm privirea măcar câteva minute către ei și, pentru că noi putem, să contribuim la o minune.

Asociația „Părinți Salvatori” lansează campania „Făuritorii de minuni” care are ca scop strângerea de fonduri în valoare de 200.000 de euro pentru o fetiță de 5 ani.

Alexandra s-a născut cu o malformație rară: nu are urechi – nici canale auditive și nici pavilioane, iar costurile pentru o viață normală ajung la o sumă mult prea mare pentru 90% din familiile din România: 200.000 de euro. Într-o eră în care mass media ne învață să punem accent pe aspectul fizic mai mult decât orice, unde numărul operațiilor estetice este în creștere încă de la vârste fragede, atât în rândul femeilor, cât și în rândul bărbaților, campania „Făuritorii de minuni” încurajează oamenii să aprecieze frumosul natural și să-și amintească de micile minuni pe care le trăiesc în fiecare zi: minunea de a merge, de a vedea, de respira. În schimb, pentru Alexandra, minunea de a auzi vine cu prețul de 200.000 de euro.

„Încurajăm orice om să ducă mesajul mai departe, chiar și printr-o simplă postare despre una dintre minunile pe care le trăiește în fiecare zi! Hai să alocăm 2 minute din timpul nostru pentru a fi recunoscători că ne-am născut întregi și sănătoși, să dăruim 2 minute din viața noastră Alexandrei. ” Vasile Vlașin – fondator Asociația „Părinți Salvatori:

”Prețul unei minuni poate fi echivalentul cafelei de dimineață, al unei sticle de apă sau al unei cartele de metrou. Lucrurile care fac parte din rutina zilnică pot deveni adevărate acte de magie pentru fetiță de 5 ani a cărei singură dorință este să fie un om normal: „Mami ce frumoasă ești! Mi-aș dori și eu să am urechi ca și tine!” sunt cuvintele pe care Alexandra, deseori, i le repetă mamei sale.

Asociația „Părinți Salvatori” a luat naștere dintr-o încercare mult prea grea, prin care a trecut familia Vlașin în clipa în care l-au pierdut pe băiețelul lor Luca în urma unui banal înec cu mâncare. Din acel moment și-au dedicat toate resursele și timpul pentru a ajuta alți oameni aflați în situații grave. Toate campaniile aflate în derulare, cât și cele din trecut, le puteți găsi pe grupul de Facebook ,,Părinți Salvatori”.

Costul unei minuni? Suma oamenilor care aleg să se implice!

Metode alternative pentru donații:

  • prin PayPal la adresa: parintisalvatori@yahoo.com
  • prin virament sau depunere la CEC în conturile:
    RO94 CECEC 0019 4600 711 4731 – cont în lei
    RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 – cont în euro – cod BIC (Swift) CECEROBU sau CECEROBUXXX
    Titular cont: Asociația pentru Educație și Caritate – Cod Fiscal 9373178
    cu mențiunea MINUNI

Societățile comerciale pot face donații pe baza de Contract de sponsorizare, iar suma donată poate fi dedusă din impozitul pe profit, în cuantum de 20%.
Pentru informații suplimentare nu ezitați sa ne contactați telefonic la 0749-93.66.88 sau email: parintisalvatori@yahoo.com

Fii parte din povestea Alexandrei! Urmărește evoluția campaniei pe canalele de social media:

Leave a Reply Cancel reply