Scenariul unei zile perfecte pentru tine – scrie-l și trăiește-l

Randy Gage ne spune că putem obține ceea ce dorim doar gândindu-ne că deja am obținut acel ceva, și simțind emoția – bucuria. El ne sfătuiește să scriem un scenariu – scenariul unei zile ideale, așa cum ne-o imaginăm noi, până la cele mai mici detalii. Apoi să vizionăm acea zi în mintea noastră, ca și cum ne-am uita la un film.

Atunci când vizionăm un film, trăim acel film, fie că vrem, fie că nu. Ni se transmit emoții și ne transpunem în anumite personaje, simțind ceea ce simt ele. De aceea râdem sau plângem când vedem un film.

Gândurile noastre, însoțite de emoție, pot deveni fapte. Putem atrage ceea ce vrem în viața noastră, ca un magnet. Făcând acel scenariu în care noi suntem personajul principal, și citindu-l zilnic, ne programăm subconștientul. Apare apoi dorința puternică de a trăi asemenea zile perfecte, iar dorința se transformă în idei. Și-apoi, totul vine de la sine. Vom ajunge să trăim astfel de zile, folosindu-ne de puterea minții noastre, care e mai mare decât credem noi că e.

Prosperitatea se creează mai întâi în mintea noastră, nu vine niciodată pe neașteptate.

Scenariul zilei perfecte pentru tine poate conține orice îți dorești, și poate începe de la prima oră a dimineții – cu cafeaua pe care o bei pe terasa casei tale, cu vedere la mare, cu soarele încălzindu-ți fața, la descrierea oamenilor care te înconjoară, și până la ultima oră a serii, care se încheie cu o cină în familie sau cu prietenii, sau orice îți imaginezi tu că ai dori să se întâmple.

 

Leave a Reply