Alte perle de copii – funny

După seria de perle de data trecută, urmează acum una mai scurtă, dar la fel de amuzantă, protagonistă fiind tot fiică-mea de 5 ani:

 • Alaltăieri, fiind Duminică, am ieșit la plimbare cu toții, în parc. Până la parc avem de mers câteva străzi. Fiică-mea tot făcea: “Ieeecs!” “Ieeeecs!”

– Ce ai de tot faci așa? am întrebat-o?

– Voi nu vedeți? Peste tot sunt c_cați de câini. Țara asta ar trebui că se numească “Țara c_caților de câini”.

– ?!

Ce mai poți să zici? Cam are dreptate, nu?

 • Era reclamă la “Prostenal perfect” și, de obicei, face glume de denumirile ciudate. Se uită la mine și mă întreabă:

 – Dar oare cine are nevoie de “Prostănac perfect?”

 • Cu “Prostănac perfect” a fost cum a fost, dar la reclama cu “Hexoraletten N” – comprimate pentru supt, am râs jumătate de oră. Nu cred că avea habar ce perlă a scos pe guriță, dar m-a întrebat:

 – Mami, la ce se folosește “Sexoraleten pen”?

Copiii din ziua de azi… :)) Cu ocazia asta, am să vă zic și niște bancuri, că mi-am adus aminte:

 • Părinții lui Bulișor aveau chef de hârjoneală. Așa că îi spun lui Bulă:

 – Bulișor, ia du-te tu pe balcon, să te uiți puțin cum trec mașinile.

Bulă, supărat, merge și stă pe balcon. În blocul de lângă, prietenul lui de la școală a ieșit și el pe balcon.

 – Ce faci? întreabă Bulă

 – M-au trimis părinții să mă uit la mașini! strigă prietenul.

 – Aha! Deci și ai tăi și-o trag!

 • Sora mică și sora mare făceau baie. Sora mică o-ntreabă pe cea mare:

– Ce-ai acolo jos? ce-s firele alea?

 – Păi știi… încearcă sora mare să-i explice: și tu vei avea când vei fi mare. Se numește păr pubian.

 – Da? Și nu te deranjează când ți-o tragi?

 – ?!

:)) Așa că, să nu-i subestimăm pe cei mici, că uneori ne șochează cu câte știu. :))

Sincer, v-aș mai zice încă un banc, da-i cam porcos. Dar, dacă îmi veți scrie că-l vreți, o să încerc să folosesc anumite cuvinte, și vi-l zic. 🙂

5 Comments

 • bolocrabm
  cotos

  :)) Inepuizabila, vad..

 • Sunt tare amuzanti copii,si din ce in ce mai inteligenti si haiosi.Ce am citit mi-a amintit de o intrebare tare de cand era baiatul meu de vreo 5 ani.Aveam o prietena insarcinata care a venit la mine in vizita,si bineinteles ca tema de discutie a fost cand naste si despre copil,ea avind atunci vreo 8 luni de sarcina.Probabil ca el tot invirtindu-se pe linga noi a auzit discutile,si dupa ce a plecat a venit la mine spunindu-mi ca vrea sa ma intrebe ceva.Eu intotdeauna i-am raspuns la intrebari indiferent de varsta,in masura in care credeam ca el poate intelege pentru varsta pe care o avea la momentul acela.Asa ca in momentul in care m-a intrebat daca are un copil in burta i-am zis ca da,cand m-a intrebat si cum iese din burta i-am zis ca atunci cand o doare burta merge la medic si face operatie si scoate copilul,cand m-a intrebat si tu cu mine ai facut la fel i-am raspuns ca da,ia sa vad operatia…..i-am aratat o vergetura……parea ca i-am raspuns la toate intrebarile,si a plecat la joaca multumit. DAR s-a intors in 2 minute inapoi si m-a intrebat: ,,Mami am uitat sa te intreb ceva…..copilul ala cum a intrat acolo?????,,

  • Iasmina – Romania
   Iasmina

   :)) Foarte tare! 🙂 Sunt curioasă ce i-ai răspuns. 🙂

   • I-am spus ca inca e prea mic ca sa poata intelege,si atunci el s-a asezat pe in scaun si mi-a spus….Mami eu sunt atent si o sa inteleg tot ce-mi spui!!!!!!!! Bineinteles ca ma pufnea un ras de sa mor,si ma gandeam ce pot sa-i spun…..si pana la urma i-am spus ca daca se roaga si mama si tata la Dumnezeu sa le dea un copil,Dumnezeu face o minune si pune in burtica mamei un copil mic de tot,care protejat de mama va creste mare pana cand trebuie sa se nasca.Acum cand fiul meu are ( nu-mi vine sa cred) 21de ani radem copios de chestia asta.

Leave a Reply