Trucaj ordinar sau… schelete de giganţi?

Ieri am primit un mail de la o prietenă; tipul de mail care se dă mai departe. Era fotografia de mai sus, despre care se spunea că a fost făcută după o alunecare recentă de teren în Grecia, anul acesta, unde, după cum se vede, cică s-au descoperiţi schelete de giganţi, personaje din mitologia greacă.
Mai spunea în mail că “şi la noi în ţară, în zona Buzăului şi încă în câteva locuri, s-au găsit situri arheologice cu oseminte de giganţi.
A fost estimat că această populaţie a avut un număr destul de mare de indivizi, aproximativ 3,5 milioane pe tot pământul.
Cei prezentati in material, pe care il puteti vedea accesand link-ul, se pare ca sunt indivizi tineri sau pot fi considerati copii. În acelaşi timp se crede că sunt indivizi a căror durată de viaţă a fost foarte mare, între 600 – 1000 de ani şi chiar mai mare. Explicaţie găsită în Biblie; Matusalem, personaj biblic, aşa cum este scris în cartea Sfântă, a trait aproape 990 de ani. Tot de la acest nume vine şi expresia populară prin care se face o apreciere la vârsta unei persoane,  trăieste cât Matusalem sau este matusalemic .”

Mai e ataşat şi un clip de pe youtube, pe care îl puteţi vedea mai jos.

Concluziile le trageţi voi. Totuşi, la o privire mai atentă, putem observa detalii în poză, după care am putea spune că e trucaj, cum ar fi diferenţa enormă de dimensiune dintre bărbatul cu pălărie şi femeia de lângă el, în albastru. Femeia nu se află la distanţă mare de el, dar e cu mult mai mică. Voi ce credeţi?

 

About Iasmina 625 Articles
Mamica Iasmina

3 Comments

Leave a Reply