Eu sunt genul de persoană căreia, dacă nu-i iese ceva, a doua oară nu prea mai încearcă. Aşa am păţit şi cu gomboţii. Prima oară mi-au ieşit prea tari, a doua oară mi s-au cam spart şi, de ceva vreme nici n-am mai încercat. Acum însă, după vreun an de-atunci, că am mai multă experienţă în a găti, am zis să mai încerc, mai ales că e sezonul prunelor. Şi mi-am dat seama unde am greşit atunci când nu mi-au ieşit. Am să vă spun pe parcurs, să nu faceţi şi voi aceleaşi greşeli. De data asta mi-au ieşit perfecţi: moi şi fragezi.
- 700 g cartofi
- 2 ouă
- cam 12 linguri de făină
- prune
- jumătate de linguriţă de sare
- cam 200 g pesmet
- 50 g unt sau ulei
- 4 linguri de zahăr
- scorţişoară


Merci Iasmi, de mult asteptam reteta asta 😀 am sa fac asta, weekendul asta 🙂
te pup
Cu mare drag, Crina! Si eu te pup!