E un blog personal, cu idei proprii. Nu citi, dacă nu-ţi place

Fiecare din noi, locuitorii acestei planete, suntem diferiţi. De la aspectul fizic la caracter, idei ş.a.m.d. Totuşi, sunt anumite aspecte la care ne asemănăm. Se întâmplă, deseori, să rezonăm cu o persoană aflată la sute de kilometri depărtare. Ei bine, atunci când m-am gândit să încep să-mi fac un blog, eram cu gândul la acele persoane, câte-or fi ele, care ar putea gândi ca şi mine, şi cărora le-ar face plăcere să citească ce scriu. Sincer, nu prea am luat în calcul faptul că pe alţii, care gândesc în alt mod, i-ar deranja că eu gândesc altfel. Sau, mă gândeam că, dacă intră şi vor vedea că nu suntem pe aceeaşi lungime de undă, nu mă mai citesc şi gata. Simplu!

Dar se pare că sunt unii care, probabil vor să-şi facă rău. Aşa că intră şi citesc, chiar dacă nu le convine ce scriu. Fiecare vede lumea cu alţi ochi. Ne uităm la un obiect 10 persoane, şi fiecare avem altă părere despre el. Fiecare are adevărul care, pentru el e adevărul absolut. Trebuie doar să înţelegem chestia asta.

Ce scriu eu aici sunt păreri personale, sunt ideile mele. Nu e o publicaţie. Nu e un ziar. Nu pot scrie ceva care să fie pe plac tuturor. Aşa că, dragii mei cititori pe care vă deranjează ce scriu, mergeţi, vă rog cu săgeţica pe x şi ieşiţi de pe blog. Şi nu mai intraţi niciodată.

Mai sunt unii care comentează că postezi pe facebook câte ceva ce lor nu le place. Şi aici e la fel de simplu de rezolvat. Dacă nu-ţi place persoana respectivă, anulezi prietenia. Dacă nu-ţi place un grup, ieşi din el. Dacă nu-ţi place o pagină, dă-i “nu-mi mai place pagina” şi n-o să mai primeşti informaţii de-acolo ever.

5 Comments

 • RBoy – Oradea
  RBoy

  Las, că-ți trece 🙂 Eu săptămânal primesc mailuri de la oameni frustrați. Simplu: nu-i băga în seamă.

 • tzurca
  Gicu

  Rau te-o fi suparat cineva…
  Nu-ti consuma timpul cu cei ce se consuma enervandu-se ca nu gandesti la fel ca ei. Lasa-i pe ei sa se traistuiasca, tu vezi-ti de drum. Cainii latra, ursul trece.

 • Iasmina – Romania
  Iasmina

  Mersi de încurajări, băieţi. Eu doar doream să-i informez şi să le spun ce să facă, în caz că ei nu ştiu. 🙂

 • Daca tot suntem la capitolul asta cu “datul pe X daca nu ne place ce scrii” ai putea te rog sa-mi spui daca Cristina mai posteaza aici deoarece mie imi placeau retetele ei de mancare si asteptand sa vad ceva nou mai citesc si ceea ce scrii tu insa tu tocmai ne-ai spus celor care au opinii diferite de ale tale sa nu mai comentam daca nu rezonam cu tine pentru ca ai parerile tale si te doare-n cot de ale noastre (sau cel putin asta am inteles eu). Deci daca ai fi draguta sa-mi raspunzi la intrebare m-as bucura. Mersi.

  • Iasmina – Romania
   Iasmina

   Tina, eu n-am spus ca “ma doare-n cot de opiniile voastre”, ba din contra, le iau in considerare, atata timp cat ele sunt pertinente, decente, de bun simt si care denota competenta. Si da, Cristina va mai posta aici. 🙂

Leave a Reply