Buzele cu silicon – o prostie

Bunică-mea îmi povestea că, pe vremea când era ea tânără, o femeie era considerată frumoasă dacă avea pielea cât de albă, buze cât mai subţiri şi să nu fie nici grasă, nici slabă. Îmi spunea că fetele îşi trăgeau buzele înspre interior, şi de mici îşi strângeau buzele şi încercau să nu râdă prea mult, să nu li se lărgească gura.  “Acum, zice ea, s-o întors lumea cu curu-n sus. Tăte vor să fie negre, cu buză groasă ca ţâganii şî slabe ca scobitorile, să le sufle vântu. Pă vremea mea, o femeie trăbuia să fie bună dă lucru, să fie ţapănă, nu să facă parade.”

Râdeam de ea, dar acum, zău că parcă au luat-o razna. Merg la solar până se ard, nu contează că există riscul de a face cancer la piele, se înfometează şi îşi pun şi silicoane în buze, care chiar că arată oribil. Nu ştiu dacă există vreo persoană care să poată spune că buzele siliconate arată frumos. Dar probabil bărbaţilor le place, că seamănă cu alte buze, din altă parte a corpului unei femei. :))

În toate pozele, îşi ţuguie buzele de mama focului, neştiind că sunt chiar penibile.

Sunt total de acord cu faptul că dacă nu îţi place ceva la tine şi te complexaeză enorm, afectându-ţi viaţa socială sau încrederea în tine, poţi să faci operaţie estetică. Dar acum deja parcă s-a cam exagerat cu operaţiile şi silicoanele.

2 Comments

  • RBoy – Oradea
    RBoy

    Lumea se schimbă. Am văzut un reportaj înfiorător despre tinerele de azi. Tinere de 8-12 ani. Au toată gama de cosmetice existente celor mari, fac cumpărături fix după ce poartă vedetele, țin cure de slăbire la 12 ani … și … asta m-a dat gata: sexul oral este considerat un fel de sărut pe vremea noastră, în nici un caz act sexual. La 12 ani majoritatea beau, fumează și încearcă droguri … iar clubbingul este zilnic. Deci … viitorul se arată RAIUL PEDOFILILOR.

  • Bry

    Mmm da, asa-i,viitorul arata …diferit! Nu sunt de acord ca pustoaicele sa faca asemenea chestii,macar de le-ar tine parintii pana la 17 ani, sa mai creasca si ele .Poate asa or sa stie ce vor!Eu mi-am marit sanii, dar dna dr.Silvia Stanculescu a discutat cu mine despre aspectele fizice cat si cele psihice…Ca na,orice om poate sa se simta altfel dupa o operatie.Din fericire, operatia a mers bine si recuparea a fost rapida! Daca esti complexat uneori e bine sa ai o optiune, pt preturi m-am uitat si pe net si am gasit un site super util clinica-metamorphosis(punct)ro :),m-am orientat la preturi si operatii.Nu cred ca pe viitor imi mai fac modificari, dar asta a fost cv la care nu puteam renunta!

Leave a Reply