Vă place să fiţi minţiţi?

Un prieten de-al nostru are o vorbă:  “toţi ştim ce ar trebui să facem în orice situaţie, dar foarte puţini dintre noi fac ce ştiu că e bine. Şi atunci când unul face, toţi ceilalţi se minunează, de parcă ar fi ceva ieşit din comun”.

Am rămas uimită aseară, când Cristian Gog a câştigat concursul “Românii au talent”. A fost o audienţă foarte mare şi au votat zeci de mii de oameni. Dintre toţi concurenţii, unul singur era cu semnul întrebării. Unul singur era posibil să fie total lipsit de talent şi să nu aibă ce căuta acolo. Ce dovadă am avut noi, cei de acasă, că tot ce a făcut el nu a fost o minciună? Aparatul respectiv putea foarte bine să nu fie ok, şi, în plus, s-ar fi putut înţelege cu juriul să spună exact ce avea el scris pe foile din servietă. Chiar atât de naivă e lumea?

Că a îndoit linguri? Sute de oameni pot face şmecheria asta şi am văzut la tv o grămadă.

Toţi ceilalţi concurenţi, în afară de el aveau talent: la dans, la a cânta la un insutument (sau chiar mai multe) etc. Care era talentul lui?

Şi atunci ne mai mirăm că ne conduc nişte mincinoşi, hoţi şi corupţi? La fel ca aseară, românii i-au votat. De ce? Pentru că le place să fie minţiţi. Pe faţă!

 

6 Comments

 • RBoy – Oradea
  RBoy

  E o afacere. Implică foarte mulți bani. 99% ce se dă pe TV este cu scenariu … minciună. Am ajuns să vedem știri inventate. Până când este cerere, vor continua.

 • kemell – www.kemell.k5.ro
  mell

  Doar nu crezi că el a câştigat pentru că a fost cel mai votat???

  Să fim serioşi! Aşa au stabilit ei(producătorii) de la bun început, totul este mai mult decât un scenariu.
  Mie mi s-a părut penibil cum juriul însista pe cele două cazuri, că vai unul din ei va câştiga (manipulare să-i facă pe români să voteze), eu sincer n-am votat deşi mi-a plăcut foarte mult de krem, cuplul tată-fiică şi cel cu vioara (nici nu le-am reţinut numele).

 • Mare dezamagire, mare pacat! Stiu de multiiiii ani ca voturile sunt fantomatice si ca niciodata nu castiga cine merita-( nici cine vrem noi)-

  Ma revolta ca vad alt juriu din an in an dar acelas sistem.Si raman doar cu un gust amar si cu intrebari…..

 • qturistu
  Qturistu`

  Nu pot ca sa comentez prea multe pentru ca nu am urmarit emisiunea… am vazut poate doar doua episoade, la un prieten acasa, au fost momente ce mi-au placut, dar mi se parea penibil cum isi bateau joc de unii participanti spre amuzamentul publicului.

 • Iasmina – Romania
  Iasmina

  Da… aşa cum ni se dezvăluie în link-ul postat de Mell, se pare că totul a fost o minciună. Am fost păcăliţi pe faţă. Şi de Gog, şi de Pro TV… Ar trebui ca premiul să i se dea următorului câştigător, adică lui Petraiche, pentru că la Gog e vorba doar de talentul de a păcăli şi nimic altceva. Dacă românii apreciază talentul ăsta, nu mai zic nimic…

Leave a Reply