Sfaturi de la bunica cu privire la sex

Cred că v-am mai spus că pe mine m-a crescut bunică-mea şi cam toată educaţia primită acasă a fost de la ea. Inclusiv educaţia sexuală. :))

Când aveam vreo 16 ani şi deja ştia şi ea că aveam prieten, s-a gândit că ar fi cazul să îmi dea câteva sfaturi.

Ţin să vă spun că nu-l agrea deloc pe respectivul, iar odată, când m-a văzut pe geam că mă “mozoleam” cu el după ce m-a adus acasă, mai că a luat foc. După ce am intrat, s-a uitat furioasă la mine şi mi-a spus: “Să nu te mai mozoleşti aşa niciodată. Tu nu ştii că poţi să iei carii?” Vă daţi seama că am râs de m-am prăpădit când am auzit-o, şi-atunci probabil că şi-a dat seama că nu mai sunt un copil tocmai inocent, cum mă credea ea. Aşa că s-a gândit să-mi dea şi alte sfaturi.

Povesteam într-o seară de una, de alta, şi am ajuns şi la subiectul – tabu: sexul. Atunci mi-a zis forte serioasă: “Vezi că bărbaţii ăştia tare multe vor. Da tu, orice-ar fi, să nu pui gura pe “spurcăciunea” lui!”

Un alt sfat primit de la ea cu privire la bărbaţi a fost: “Ai grijă, fata mea! Să nu devii pentru bărbaţi o budă. Că ei aşa văd femeile, ca un veceu. Merg, se golesc şi pleacă mai departe.”

Iar când a aflat ea că mi-am început viaţa sexuală, mi-a zis: “Vezi că am văzut la televizor. Să-ţi cumperi şi tu maţ de-ăla, ca nu cumva să rămâi gravidă.”

Mai avea ea obiceiul prost de a-mi căuta prin geantă. Şi odată mi-a găsit o cutie de anticoncepţionale. M-a întrebat ce medicamente-s alea (cu un zâmbet şmecher în colţul gurii). “Pastile pentru gât”, i-am zis. “Ooo, ce bine! zice ea. Că aşa tare mă durea gâtul şi nu aveam nici un  medicament în casă.” :))

5 Replies to “Sfaturi de la bunica cu privire la sex”

  1. esti bestiala, chiar am ras….a mea bunica nu indraznea sa scoata o vorba despre asa ceva…daca ne auzea pe noi fetele ca zicem ceva, culmea se rosea ea la fata si iesea din camera….!!!!
    Ba , verisoara mea , o imita pe Madona, era prapad, cand se crucea -rosea si i spunea ca nu i bine sa se frece pe trup!:))

  2. :)) Şi a mea avea perioade. Era câteodată vreun film cu scene cu sex. Se ridica şi pleca. Şi nu mă lăsa nici pe mine să mă uit. 🙁

Leave a Reply Cancel reply