Scrisoarea unui bebelus catre mama sa

Ioana iar ne-a făcut o surpriză cu un comentariu de toată frumuseţea (atenţie la lacrimi), pe care nu putem să nu îl publicăm ca articol. Probabil e un text care faace parte din campania împotriva avortului, pe care noi, mamebune.ro o susţinem:

“Buna mami, ce mai faci? Eu sunt foarte bine, multumesc lui Dumnezeu.

Au trecut doar cateva zile de cand m-ai conceput in burtica ta. Cu adevarat, nu as putea sa explic fericirea ce o simt pentru ca tu vei fi mamica mea.

Alt lucru care ma umple de mandrie este sa vad dragostea prin care am fost conceput. Totul se pare ca ar vrea sa-mi spuna ca voi fi copilul cel mai fericit din lume!

Mami, deja a trecut o luna de cand m-ai conceput si pot sa vad cum corpusorul meu incepe sa ia forma, eu stiu ca nu sunt atat de frumos ca tine, dar acorda-mi o sansa!

Sunt foarte fericit! Dar este ceva care ma preocupa.

In ultima vreme am observat ca sunt anumite ganduri ce se tot rotesc prin capul tau si nu ma lasa sa dorm, dar totul va fi bine, sigur acestea vor trece. Tu nu trebuie sa te framanti asa de tare

Mami, au trecut deja doua luni si jumatate, sunt foarte multumit cu noile mele manute, am o pofta teribila sa le folosesc pentru a ma juca.

Mami, imi spui ce se intampla? Pentru ce trebuie sa plangi in toate noptile? De ce cand te intalnesti cu tata incepeti sa strigati unul la altul tot mai mult? Am facut ceva rau, v-am suparat cumva? Va rog, voi face tot ce-mi sta in putinta ca sa ma iubiti.

Au trecut deja trei luni, mami te vad foarte deprimata, nu stiu ce se intampla, nu stiu ce sa mai cred, sunt foarte confuz. Astazi de dimineata am fost la doctor si ne-a dat o programare pentru maine.

Nu stiu pentru ce, eu ma simt foarte bine. Cumva te simti tu rau, mama?

Mami, sa facut deja ziua, unde mergem? Ce se intampla, mami? Mami, nu te intinde, nu este inca ora de odihna, nu imi este inca somn, vreau sa continuu jucandu-ma cu manutele mele.

Ah! Ce face tubul acesta in casuta mea? Este cumva o noua jucarie? Priveste! Hei, pentru ce vor sa absoarba casuta mea?

Mami, piciorusul meu, incearca sa il smulga! Doamne, pentru ce l-a smuls? Ei nu vad ca ma ranesc?

Nu vad ca sunt mult prea mic pentru a ma apara singurel? Mami!

Asteptati, opriti-va! Asta este manuta mea!

Mami, Apara-ma!

Mami, Ajuta-ma!

Spune-le sa se opreasca, iti jur ca de acum inainte ma voi purta frumos si nu iti voi mai da cu piciorusele.

Cum este posibil ca un om sa poata face asa ceva cu mine? El cu siguranta mi-o va plati atunci cand voi fi mare si puternic.

Au, mami! Deja nu mai pot suporta.

Au mami! Mami ajuta-ma!

Mami, au trecut deja 17 ani din ziua cand eu am plecat si de aici de sus pot sa vad cum inca te mai doare pentru ca ai luat decizia aceea.

Te rog, nu mai plange, adu-ti aminte ca te iubesc si ca voi fi aici asteptandu-te cu multe sarutari si imbratisari.

Te iubesc mult!”

Participa si tu in campania impotriva avortului, aratand lumii dragostea pe care Dumnezeu a pus-o in tine!

Arata si altora aceasta prezentare si poate vei putea salva alte vieti.

2 Comments

  • ana

    doar fraza MAMI, APARA-MA!MAMI, AJUTA-MA! cred ca spune multe……..felicitari pentru implicare!

  • Doamne cat de greu e să avortezi şi mai ales atunci cand ti-ai dorit toată viata sa-l ai. nìmeni nu stie ca, cand o faci te persecuta toata viata si in plus la orce necaj zici: [ Dumnezeu imi plateste pt tot ceam facut] .dar si mai rau e cand la fiecare an ce trece te gandesti cum ar fi fost si acea zi pt tine e ca si iadul pe pamant .nimeni nu stie cu adevarat cat iti pare rau dar alta sansa nu era .va multumesc si scuzatima.

Leave a Reply