Revelion în familie

Ieri aveam de gând să mergem să la o petrecere de revelion cu un grup de prieteni, copiii urmând să stea cu bona. Dar n-a fost să fie. Aşa cum se întâmplă de obicei atunci când vine vorba de distracţie, când ai copii (ceea ce, la drept vorbind, e din an în Paşti), întotdeauna intervine ceva.

De data asta, fiică-mea s-a simţit foarte rău. Spunea că o doare burtica şi capul, şi se văicărea de mama focului. Nici măcar nu putea sta în picioare, de durere de cap. În plus, a mai făcut şi febră (cam 38). Vă daţi seama că nu ne-a lăsat conştiinţa să o lăsăm în halul ăla, iar noi să mergem să ne distrăm. Aşa că ne-am sunat prietenii şi bona, şi i-am anunţat că nu mai mergem niciunde.

Fetei i-am dat Panadol, iar după ce a auzit că am hotărât că rămânem acasă, a revenit la viaţă. Nu o mai durea nimic, şi i-a scăzut şi febra (cam ciudat).

Aşa că, anul ăsta am petrecut Revelionul în familie. Am băut şampanie de copii, cu cei mici şi a fost un Revelion minunat. Iar fiică-mea ţopăie, se joacă şi n-are nici o treabă. Cred că poate merge liniştită la Hollywood. Va fi o actriţă extraordinară.

Oricum o s-o duc să-i fac analizele, pentru orice eventualitate.

sursa foto

About Iasmina 625 Articles
Mamica Iasmina

1 Comment

Leave a Reply