September 18, 2021

Să-i scriem lui Moș Crăciun…

Am învățat în viață că fiecare om are anumite dorințe. Multe din ele le putem îndeplini singuri, dar cele mai multe cu ajutorul celorlați. Oricum o dorință prinde contur în a se îndeplini atunci când este împărtășită  cuiva. Degeaba îmi pun o dorință la o stea căzătoare fiindcă mai de fiecare dată se pierde așa cum se pierde lumina acelei stele… Dar când dorința e împărtășită cuiva drag, cuiva cunoscut sau pur și simplu oricui, începe  a prinde viață. A împărtăși dorința este precum creionarea unei schițe pe pânza unui artist. Artistul transmite pânzei dorința lui de creație iar pânza-i  luminează ideea pictorului.

Noi românii avem o meteahnă veche de când e acest neam. Avem dorințe multe și le spunem doar la stele căzătoare. Ne dorim cu toții o viață mai bună dar stăm în casă și privim la televizor că doar s-a întâmpla vreo minune și cineva ne va împlini dorința. Ei bine nu-i așa, dorința trebuie spusă cu voce tare și acolo unde ne aude cineva.

Haideți să ne împlinim dorințele în anul care vine, să ni le strigăm în gura mare și cu siguranță ele se vor împlini. Internetul este un loc unde ne “aude” multă lume, așa că hai să scriem. Cui? Poate am putea să-i scriem lui Moș Crăciun…

Comments

  1. Dragă Moșulică, eu îmi doresc pentru anul viitor conaționali mai gălăgioși și care să nu danseze dansul pinguinului!

  2. Mos Craciun (si nu numai) imi stie toate dorintele pentru ca eu le scriu undeva , le recitesc periodic si mi se indeplinesc aproape de fiecare data! Indrazniti sa aveti dorinte si acestea nu vor intarzia sa apara!

  3. Eu vreau sănătate pentru fiică-mea şi familiei din jurul ei, cât pentru mine … hmm … să ajungă site-ul meu la 5.000 de vizitatori unici pe zi.

  4. cret daria natalia says

    draga mosule as dari un laptop de jucarie si o papusa maria pt verisoara mea suna ma te rog0748764054 sarbatori fericite

  5. draga mos craciun te iubesc

Leave a Reply