Deseară vine Moşul (cu Gummy Bear)

Îmi aduc aminte cu câtă emoţie şi atenţie îmi lustruiam ghetuţele când eram copil, în ajunul zilei Sfântului Nicolae. Ştiam că Moş Nicolae (sau Miculaşul) se uită atent să vadă cât de bine mi-am curăţat pantofii, aşa că mă tot uitam, să nu se fi murdărit între timp. Şi mai ştiam că dacă nu am fost cuminte, îmi lasă doar nişte cartofi şi “o bâtă”.

Acum îl aştept pe Moş Nicolae cu aceeaşi emoţie, care mi se transmite şi mie de la copii. Şi pentru că au fost “cuminţi”, Moşul le va aduce ce-şi doresc: Alexandrei îi va aduce un ponei-bebeluş, fiind la vârsta la care fetele sunt înnebunite după poneii de jucărie, iar lui Nicuşor îi va aduce un Gummy Bear de pluş, care cântă. Pentru cei care nu ştiu cine e Gummy, trebuie să afle că e preferatul copiilor de până la 4 ani. Are pe youtube câteva clipuri care fac ravagii în lumea copiilor. Al meu, cel mic, primul lucru pe care la zis a fost “Galiga”, adică Gummy bear. Mă întreb ce faţă o să facă când o să-l vadă şi o să-l poată ţine în braţe.  :))

“Gummy bear” are variante în aproape toate limbile, textul fiind tradus aproape identic. Numai în româneşte are o variantă – manea, cântată de Guţă. Nu vă pot spune ce şocat a fost Nicuşor când a auzit şi cum s-a strâmbat. Eu una m-am prăpădit de râs:

 

About Iasmina 625 Articles
Mamica Iasmina

6 Comments

  1. It van a Gumi Maci 😀 … sincer si eu il prefer pe el si un ponei de plus in locul balivernelor care au aparut in ultima vreme… P.S. Un mega unlike pentru Gutza!!!! 😀

Leave a Reply