Compatibilitatea dintre zodii – Taurul

Spre deosebire de alte zodii, care mai caută pentru o relaţie de deragoste sau prietenie şi opusul lor, la Taur, vorba “contrariile se atrag” nu există. Taurul caută întotdeauna asemănarea. Caută pe cineva loial, constant, om de încredere, aşa cum e Taurul.

Taurul şi Berbecul

Taurul este cu picioarele pe pământ, pe când berbecul e cu capul în nori. De asta are nevoie berbecul uneori de taur. Însă doar uneori, pentru că taurul este atât de posesiv, încât berbecul s-ar simţi ca în închisoare alături de un taur. Încă o problemă în această relaţie ar fi cea a banilor. Pe cât taurului îi place să agonisească, pe atât îi place berbecului să cheltuie. Însă, dacă stabilesc nişte reguli, relaţia lor ar putea   avea o şansă.

Taurul şi Taurul

Aceasta este combinaţia perfectă în ceea ce priveşte această zodie. Amândoi harnici şi strângători, oameni care preţuiesc banul şi au grijă de el. Taurul iubeşte rutina în toate, inclusiv în materie de sex . Însă, când cei doi se află într-un conflict, trec foarte greu peste el, amândoi simţind că au cea mai mare dreptate. Taurul nu este omul care îşi cere iertare, chiar dacă ştie că el a greşit. Este una dintre zodii care, când apare un obstacol renunţă la tot şi o ia la fugă. De aceea, Taurii sunt experţi în a divorţa.

Taurul şi Gemenii

Sunt două zodii care sunt chiar incompatibile. Cei doi trebuie să facă eforturi deosebite pentru a păstra o relaţie, de orice fel. Chiar dacă Taurul apreciază inteligenţa Gemenilor, iar Gemenii respectă felul de a fi practic al Taurilor, până la urmă Gemenii se vor plictisi repede de Taur, iar Taurul va simţi un anumit discomfort în prezenţa Gemenilor. Nici unul nu acceptă compromisurile, fiind total diferiţi în mai multe privinţe: pe când Taurul iubeşte banii, Gemenilor nu prea le pasă, iar timpul e foarte preţios pentru Gemeni, pe când Taurul nu prea ţine cont de el.

Taurul şi Racul

Aceştia doi se potrivesc de minune. Au în comun pasiunea de a aduna bunuri şi iubesc siguranţa zilei de mâine. Banii sunt pentru ei o adevărată fascinaţie şi cei doi vor concura (în joacă), pentru a aduce cei mai mulţi bani în casă. Amândoi sunt foarte cumpătaţi, iar viaţa pe care o duc împreună e comfortabilă. Amândurora le place să gătească şi amândoi sunt gurmanzi, sexul un alt lucru adorat de amândoi.  Fericirea în această relaţie poate fi de lungă durată, cei doi semănând ca două picături de apă.

Taurul şi Leul

Marea diferenţă dintre Leu şi Taur este faptul că Leului îi place să cheltuiască banii, pe când Taurul e un strângăreţ. Ce ar putea fi fierbinte la cei doi e sexul. Amândoi sunt parteneri loiali, atunci când e vorba de o relaţie stabilă şi îşi iau în serios jurămintele pe care le fac la preot. O asemănare a lor este încăpăţânarea, care ar putea duce la conflicte, la neînţelegeri şi chiar la scandaluri. Tocmai din cauza asta, relaţia lor ar putea să nu dureze foarte mult.

Taurul şi Fecioara

Doi oameni de încredere, cărora le place viaţa bună şi comfortul. Dintre cei doi, cel care va domina va fi Taurul, care uneori e un mic dictator, dar şi Fecioara are limitele ei în ceea ce priveşte răbdarea. Însă cei doi nu sunt adepţii certurilor şi scandalurilor, iar când vine vorba de despărţire, ei o vor face fără prea mult tam – tam. Însă cei doi ar putea avea şanse de reuşită într-o relaţie, dacă Fecioara ar lăsa de la ea mai mult.

Taurul şi Balanţa

Deşi cei doi sunt cât se poate de diferiţi, sunt, totuşi, unele chestii pe care le au în comun: iubesc avuţia şi îşi cunosc şi îşi acceptă rolul în societate şi în familie. Taurul îi va da Balanţei senzaţia de siguranţă, iar Balanţa îl va face mândru prin tot ceea ce face. Dacă se hotărăsc să se căsătorească, cei doi vor face tot posibilul ca relaţia lor să meargă, chiar dacă scârţâie. Uneori, Balanţa e cam rece şi distantă, iar Taurul cere prea mult de la relaţia lor, dar, în ciuda acestor lucruri, cei doi vor putea forma un cuplu aparent reuşit.

Taurul şi Scorpionul

Împreună, ei pot muta munţii din loc, atât sunt de ambiţioşi şi puternici. Atracţia dintre ei atinge cote maxime, relaţia fizică fiind foarte pasionantă. Însă ce ar putea crea neînţelegeri ar fi posesivitatea fiecăruia dintre ei şi dorinţa de a controla totul. Încă o problemă ar putea fi banii (cine, cât câştigă şi cum sunt cheltuiţi), amândouă fiind semne de bani ale zodiacului. Ceea ce ar putea plictisi Scorpionul ar fi faptul că Taurul iubeşte rutina zilnică, Scorpionul fiind mai mult adeptul imprevizibilului şi al misterului. Însă, dacă amândio ar face puţine compromisuri şi dacă ar putea aprecia calităţile celuilalt, relaţia lor ar putea avea succes.

Taurul şi Săgetătorul

Atracţia fizică dintre cei doi există fără îndoială, dar asta nu e de ajuns pentru ca o relaţie să funcţioneze, mai ales că cei doi sunt destul de diferiţi. Săgetătorul are o fire impulsivă, activă şi neobosită, pe când Taurului nu-i place agitaţia şi graba.  Pe când Săgetătorul este un independent înnăscut, Taurul este cel care caută dependenţa şi stabilitatea, fiind foarte posesiv. Taurului îi place să aibă linişte în casă, pe când Săgetătorului îi place gălăgia. Aşa că cei doi ar trebui să facă eforturi serioase pentru a se înţelege.

Taurul şi Capricornul

Împreună, cei doi pot ajunge departe, făcând o echipă puternică şi perfectă. Ei îşi transmit unul altuia liniştea şi siguranţa de care are nevoie fiecare. Amândoi au firi conservatoare şi stabile. Cei doi au în comul şi iubirea pentru sex, fiind zodii de pământ. Cei doi se sprijină reciproc şi se încurajează unul pe celălalt. Cel mai bine pentru ei ar fi dacă s-ar întâlni pe la 30 de ani, atunci când va fi matur şi Capricornul, care copilăreşte mai mult.

Taurul şi Vărsătorul

Combinaţia dintre aceste două semne zodiacale ar putea fi interesantă, dar deloc uşoară. În privinţa posesivităţii se potrivesc, deoarece Taurul e cea mai posesivă zodie, iar Vărsătorul e una dintre cele mai puţin posesive. Vărsătorul ar putea fi însă plictisit de cumpătarea şi de constanţa Taurului, care, la rândul lui ar fi puţin iritat de faptul că Vărsătorul e cam cheltuitor. Nici din punct de vedere sexual, nu se prea potrivesc. Pe când Taurul adoră relaţia fizică, Vărsătorului îi place mai mult relaţia pe plan mental. Cei doi au în comun dorinţa de a-şi întemeia o familie, ceea ce ar putea face ca  relaţia lor să fie una de succes.

Taurul şi Peştii

Cei doi se potrivesc de miune, fiind un cuplu reuşit. Amândoi sunt ambiţioşi şi doresc să adune cât mai mult la casa lor. Ei cooperează foarte bine i se susţin reciproc, mai ales când vine vorba de a dobândi lucruri materiale. Taurul şi Peştii se competează unul pe celălalt, având o relaţie deschisă, fără inhibiţii. De obicei, lucrurile funcţionează mai bine atunci când bărbatul e taur şi femeia e Peşte.

About Iasmina 625 Articles
Mamica Iasmina

Be the first to comment

Leave a Reply