Credeţi în popi care ghicesc şi în vrăjitoare?

În ultima vreme aud tot mai multă lume spunând că merge la preot să dea slujbă împotriva (nu pentru) cuiva pe care-l urăşte din nu ştiu ce motiv. Pe lângă asta, mai aud că unii/unele umblă pe la vrăjitoare să le ghicească viitorul şi să îi dezlege de farmece. Sincer, cred că 70% din români frecventează.

Come on! Cât de imbecil poţi să fii să faci aşa ceva? Adică, în ziua de azi, când tu ai atâta informaţie şi vezi peste tot că toţi vor să-ţi ia banul şi să-ţi vândă iluzii, tu mergi să dai slujbe. Mai bine mergi la psiholog pe banii ăia, şi tot eşti mai avantajat. Eu una, mai degrabă cred în Moş Crăciun decât în de-ăştia. Măcar Moş Crăciun plăteşte taxe la stat pentru jucării, pe când ăştia sunt scutiţi.

În al doilea rând, poţi să te gândeşti: ce preot cu credinţă în Dumnezeu ar face slujbe ce să-i facă rău cuiva pe care nici nu-l cunoaşte? Sau tu chiar crezi că i-ai face rău prin asta? Şi dacă ar fi pe bune, slujbele alea s-ar întoarce împotriva ta, pentru că aşa sunt regulile lumii ăsteia: întotdeauna când vrei să faci rău intenţionat cuiva, se întoarce de 1o ori împotriva ta.

Iar de vrăjitoare nu mai zic. Trebuie să fii subţire rău la minte ca să crezi că una care e împodobită ca pomul de Crăciun poate să-ţi dea noroc sau să-l facă pe unul să se îndrăgostească de tine sau să vadă ce viitor vei avea.

Sau mă înşel eu? Că, sincer, am mai văzut pe câte unul (chiar şi apropiaţi) fiind înnebuniţi după câte-o viperă, de parcă erau vrăjiţi sau legaţi la ochi. Spuneţi-mi voi, dacă ştiţi ceva ce eu nu ştiu.

17 Comments

 • Nici eu nu am crezut in ghicitori (cele care iti spun viitorul cu ajutorul cartilor de tarot) pana ce nu am ajuns la una. À inceput sa-mi spuna trecutul meu de parca ar fi fost 24/24,365 zile cu mine. La capitolul viitor,chiar si acum dupa multi ani raman uimit de ceea ce mi-à spus. Cum va arata fizic ceea cu care ma voi casatori,tzara in care locuiesc acum, copii,problemele peste care voi trece. Si multe alte lucruri,toate adevarate,care s-au intamplat mai devreme sau mai tarziu.Chiar si nota luata la bac.
  Bineinteles ça si in breasla asta ça in orice,sunt cei care se pricep dar si excrocii.
  Vrei adresa ei?

 • Iasmina – Romania
  Iasmina

  Nu, multumesc! 🙂 Trecutul mi-l stiu, iar viitorul chiar nu sunt curioasa. Dar mersi, oricum! 🙂

 • Parerea mea e urmatoarea: uneori vrajitoarele au dreptate pentru ca iti spun niste chestii foarte generale, si in momentul in care tu patesti anumite lucruri incepi sa faci legaturi…ceva gen Nostradamus….nu cred in vrajitoare, dar cred ca cele care sunt considerate “pricepute” sunt niste femei destepte care stiu sa manipuleze oamenii. Exemple: o prietena a fost la vrajitoare si i-a spus niste chestii care dupa un timp au convins-o ca vrajitoarea era foarte priceputa: “perechea ta o sa fie un baiat dintr-o tara straina care se termina cu “a””…come on….90% din tarile de pe glob se termina cu “a”, dar asta nu a impiedicat-o pe respectiva ca atunci cand a cunoscut un baiat din Germania sa nu se mire cum de a stiut vrajitoarea.

 • aaa….si alt exemplu: “apa o sa-ti creeze in viitor niste probleme, nu imi dau seama exact ce, dar sa fii foarte atenta cu apa…”. Si de aici imaginatia ta poate sa zboare. Fie ca o sa inghiti apa la strand sau la mare, fie ca o sa fii bolnava si o sa suferi de deshidratare, fie ca o sa te ineci cu supa care contine apa, vei fi sigur/sigura ca vrajitoarea a stiut:))…parerea mea e ca se joaca cu mintea celor care apeleaza la ele…

 • Mama, voi chiar cititi des mesajele astea? ca nici nu am apucat sa scriu al doilea exemplu ca deja ati raspuns amandoua:D

 • sorin as vrea si eu adresa doamnei te rog mult

 • daca vreti pareri despre o clarvazatoare buna ma puteti contacta pe id l_lorena18.

 • lorena
  am trimis o cerere pe mess…. multumesc

 • gabryele84@yahoo.it
  contactati-ma pt mai multe detalii.
  cunosc o baba foarte buna
  nu escroci cu publicitate pe internet.
  lasati balta internut ca va mananaca o gramada de bani escrocii astia.

Leave a Reply