De ce naiba se strică toate în casa asta???

Acum vreo  lună mi s-a stricat maşina de făcut pâine. Cum era încă în garanţie, soţul meu a mers cu ea la reparat, dar, ce să vezi? De ceva timp, ei nu mai au contract cu Moulinex-ul şi habar n-au unde ar trebui dusă sau dacă se mai poate repara. Nu ştiu nici azi ce i-au mai putut spune soţului meu, de s-a enervat atât de tare, încât să o arunce la gunoi.

Acum vreo două săptămâni mi s-a stricat aparatul de cafea (nu orice aparat, ci unul de vreo 1000 de lei, de la Melitta). Mă uit pe garanţie şi, ce să vezi? Expirase cu câteva zile înainte. Şi nu ştiu dacă ştiţi cum e să stai fără cafea… Acum mă tot uit pe net unde ar putea s-o ducă la reparat. Dacă se mai poate repara….

Mai nou, călcătorul îmi dă semne de “boală”. Dar pe ăsta îl am de vreo 5 ani, aşa că are o scuză, la fel ca şi blenderul, care a făcut faţă să mărunţească mâncărica la doi copii.

Până acum, eu nu dădeam doi bani pe certificatul de garanţie, dar de-acum o să-i acord toată importanţa.  Că, din câte observ, tot mai de proastă-calitate se fac toate, pe zi ce trece.

7 Replies to “De ce naiba se strică toate în casa asta???”

  1. Nuuu aparatul de făcut cafea!!!! :(. Asta este o tragedie chiar și pentru mine, că făcea una dintre cele mai bune cafele. Sper să-l repari cât de repede! Chiar, dar cât timp a fost în garanție, că parcă Nicu l-a cumpărat când eram la master, adică n-au trecut 2 ani de-atunci?

  2. Ciao Cristina. Te-am vazut cu un comment pe blog la Robert, rboy.ro, si mi-am permis sa intru si pe al tau, sper sa nu te superi 🙂
    Imi place ce ai scris aici… esti o persoana care SUPORTI adevarul, oricat de crud ar fi el? Daca da, cauta pe net filmuletul asta: “Pyramids of Waste AKA The Light Bulb Conspiracy” eu asa l-am downloadat, asta e titlul intreg, dar il poti cauta cred si mai scurt cu “Light bulb conspiracy” si ai sa vezi DE CE ti se strica electrocasnicele! 😉 Sau roaga pe cineva sa ti-l ia…Robert cred ca il are si el… Apoi,daca iti pare interesant filmuletul, comenteaza-l, eventual poti chiar sa faci un documentar ca postare, in felul tau 😉 ciao multa bafta.

    • Mulțumim pentru sugestie, Dorine. Articolul este al Iasminei, pentru că suntem două mămici, dar oricum o să aruncăm o privire peste filmuleț când vom avea timp, pentru că la noi, toate se învârt în jurul copiilor :).

  3. Sau daca vrei, ti-l pot trimite pe mess, e BESTIAL filmuletul! Intr-o ora il ai. Mainainte am trimis in jumatate de ora cuiva de prin moldova un colaj de multe melodii remixate, de aproape 200 mega, iar filmuletul asta are 300 si ceva… dorin667@yahoo.com
    Pa, sa ne auzim de bine 😉

Leave a Reply Cancel reply