Alergie la neseriozitate

De curând am descoperit că sunt alergică la neserioşi. Iar alergia mea se manifestă prin valuri de furie şi de nervi.

Ce naiba poate fi atât de greu să fi serios şi să te ţii de cuvânt??? Sunt oameni care dacă nu întârzie măcar 5 minute nu sunt sănătoşi. Asta în cazul în care îşi fac apariţia la locul stabilit, că de obicei nici nu mai vin, dar nici nu anunţă.

De curând am avut de-a face cu astfel de personaje, dar aşa, unul după altul, până m-am enervat şi-am zis că trebuie să le dedic ceva în scris, să mă mai descarc şi eu…

Păi, băi fraţilor, băi neserioşilor, iresponsabililor şi superficialilor, cu atâtea minute şi sms-uri gratuite, anunţaţi şi voi dacă întârziaţi sau nu mai veniţi, că tot omul are timpul lui preţios, în care ar face ceva mai util decât să stea după curul vostru…. Apropo de imagine, dacă ar fi după ăştia poţi muri aşteptând.

Culmea nesimţirii acestor specimene este că, după o vreme, când te întâlneşti cu ei, nici măcar nu-şi cer scuze, ba chiar se fac că plouă. Dar când e vorba de ei, Doamne fereşte să înţeleagă când cineva întârzie, chiar dacă e din motive ok.

Consider că e totală lipsă de respect nu să întârzii, ci să nu anunţi. Pentru mine e ca şi cum m-ar scuipa în faţă. Dar cum să te respecte cetăţeanul de rând, când ăia de sus se c… pe noi, şi ne dau exemplu că aşa trebuie să facem? Când încă din şcoli copiii învaţă să fie superficiali şi să fie “deştepţi”, adică să trişeze sau să se descurce, că eşti fraier dacă munceşti..

Cam atât… Deja mă simt mai bine. 🙂

 

 

 

Leave a Reply Cancel reply