Primul articol

Credeam că e floare la ureche să scrii și să îți așterni gândurile, dar nu e deloc, mai ales când ști ca vor fi citite…
Ceea ce vreau prin acest blog e să-mi împart experiența, de orice fel, cu cititorii. Am învățat multe de la viata, mai ales în ultimii ani, și sper să transmit, măcar o parte, și altora.
De multe ori, viața te ia prin surprindere și te șochează cu ce-ți oferă; se spun multe despre viață, dar din ce-am auzit, cel mai mult îmi place: “viața e un dar; a o trăi este o artă”.
Nu știu dacă credeți în destin. Unii spun că destinul ți-l faci singur. Eu cred în destin, dar mai cred și că avem întotdeauna posibilitatea de a alege, în fiecare zi alegem ce facem cu viața și cu timpul nostru, și avem atâtea opțiuni… Parcă prea multe.
Dar să nu-mi pierd ideea. Voiam, prin acest prim articol, să vă spun despre ce am de gând să postez pe acest blog:  câte o rețetă (pentru că îmi place să gătesc),  un gând sau o experiență de viață, de ce nu?
Cred că știți cu toții cum e viata de mămică tânără în aceste vremuri nebune, iar dacă nu știți, vă voi spune eu.
Zic “vremuri nebune” pentru că parcă a înnebunit toată lumea, iar timpul a intrat în sac… nu-ți mai ajunge sa faci nimic, sau cel puțin să faci așa cum trebuie, și atunci apare superficialitatea, care e la putere în zilele noastre. Facem totul doar să fie făcut, iar calitatea nu mai contează… Ceea ce e dureros, pentru că așa vom deveni și noi în timp, superficiali, și așa învață și copiii noștri să fie, și nu e bine deloc.

2 Replies to “Primul articol”

  1. Pingback: Verdict: vinovată! | MameBune.ro

  2. Pingback: Alimentația, ieri și azi | MameBune.ro

Leave a Reply Cancel reply