May 4, 2015

Reţetă: Păstrăv cu făină de mălai, la cuptor

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Ieri, soţul meu mi-a făcut o „surpriză”: a fost pe la păstrăvărie şi a venit cu o pungă cu peşti vii. Aşa că astăzi, timp de vreo oră şi ceva am tot curăţat pe el. O parte i-am pus în congelator şi o parte i-am gătit.

După ce i-am curăţat bine de tot, i-am sărat şi i-am dat cu ulei de măsline. I-am dat apoi prin făină de mălai, inclusiv în interior.

Am încălzit cuptorul la 200 de grade, şi i-am lăsat 18 minute. Ideal e ca la jumătatea timpului să-i întoarceţi şi pe cealaltă parte.

I-am servit cu cartofi prăjiţi, mujdei de usturoi şi vin alb. Şi au fost delicioşi.

 

Atenţie la oase şi poftă bună!

Comentarii

  1. Sa va fie de bine :) Ati incercat si cu lamaie? Se fac niste incizii perpendicular pe coaste pentru a se patrunde mai bine si pentru a nu avea probleme cu oasele, din cate tin minte…

  2. iti plac cartofii prajiti la peste ? din experienta mea pestele nu se mananca niciodata cu cartofi prajiti :) dar sa stii ca am sa mai incerc o data sa vad daca se pupa :)

  3. merg cartofii prajiti , mai ales cu peste bine facut si sarat bine…si eu am mancat pastrav facut la gratar…un deliciu

Lasă un răspuns